A-LIFE IKHTIAR + MEDICAL CARD .

SANGGUPKAH ANDA TUNGGU LAMA-LAMA UNTUK MENDAPAT RAWATAN ?

Tahukah anda 41.3% pesakit terpaksa menunggu 6 jam di wad kecemasan hospital awam? (Sumber – FB Publich Health Malaysia)

Apa akan jadi sekiranya waktu itu anda sedang sakit tenat dan perlukan rawatan segera? Ini adalah masalah yang sering berlaku di hospital awam pada hari ini

● Masa menunggu yang lama untuk mendapatkan rawatan

● Sukar mendapatkan giliran temujanji dengan doktor pakar

● Masalah bilik ward yang sentiasa penuh

● Bilik first class yang terhad

● Masalah giliran untuk mendapatkan ujian MRI/Ct Scan

● Tempoh temujanji dengan doktor pakar yang makan masa Semua ini berlaku disebabkan jumlah pesakit terlalu ramai berbanding dengan bilangan doktor. Dilaporkan 8 juta pesakit yang perlu dirawat setiap tahun untuk 145 buah hospital awam yang terdapat di Malaysia. Apa akan jadi kalau anda  terpaksa tunggu masa yang

lama untuk dirawat oleh doktor?

● Anda mungkin akan menanggung sakit dalam tempoh yang lebih lama

● Kelewatan pemeriksaan boleh membantutkan proses penyembuhan

● Penyakit yang anda hadapi mungkin akan menjadi lebih serius

● Anda akan kegelisahan dan tertekan sebab terpaksa menunggu lama

● Bilik rawatan mungkin sesak akan menimbulkan banyak masalah kepada anda .Yang paling merisaukan ialah sebab lambat dirawat penyakit anda sudah  terlalu parah dan sukar untuk diubati lagi atau juga mungkin terpaksa berhadapan dengan maut. Kini anda boleh…

● Mendapat rawatan dalam masa yang singkat

● Mendapat pemeriksaan dan nasihat doktor pakar

pada kadar segera

● Boleh dapat ward yang selesa tanpa masalah

● Dapat kenal pasti punca penyakit lebih pantas

● Memberikan rawatan yang bersesuaian dalam jangka masa yang singkat Dan yang lebih penting lagi, dengan mendapat rawatan yang lebih pantas anda boleh kurangkan risiko supaya penyakit tak menjadi lebih parah.

Memperkenalkan…

A life Ikhtiar +  Medical card  merupakan servis kad perubatan yang membantu mendapatkan rawatan terpantas tanpa perlu mengeluarkan dana kecemasan atau simpanan. Dengan A life Ikhtiar + Medical card anda boleh… Mendapat rawatan dan penjagaan yang lebih Cepat

90% lebih pantas berbading masa yang anda terpaksa tunggu di hospital awam. Tak perlu dah anda habiskan masa begitu sahaja menunggu di hospital. Masa bertemu dengan doktor pakar adalah lebih Pantas

Ini sangat membantu kalau anda waktu sedang sakit tenat dan sangat-sangat memerlukan perhatian dan rawatan segera. Anda pun boleh tahu apa penyakit anda lebih cepat dan boleh mengurangkan  tress anda. Rawatan awal mampu mengelakkan penyakit anda jadi lebih parah. Peralatan rawatan yang lebih moden .

Untuk setiap pemegang A life Ikhtiar + Medical card mereka akan dirawat dengan peralatan termoden dan terkini bagi memastikan kualiti rawatan yang terbaik. Dana kecemasan atau simpanan anda selamat.

Sebagai pemegang A life Ikhtiar + Medical card bayaran rawatan anda menggunakan dana tabaru’ AIA PUBLIC TAKAFUL.  Jadi simpanan anda selamat dan tak digunakan.

7 sebab kenapa A life Ikhtiar + Medical card sangat baik an menjadi pilihan 1.2 juta rakyat Malaysia…

1. Syarikat punya kewangan yang kukuh Tak perlu risau pasal bayaran dan pampasan. Semuanya mampu ditanggung oleh syarikat. Sehingga kini seramai 123,456 orang telah Berjaya mendapat pampasan dan bayaran daripada syarikat ini. Tambahan lagi syarikat AIA ada dalam senarai syarikat kewangan yang diiktiraf oleh Bank Negara.

2. Cawangan terdapat di seluruh Malaysia .Ini memudahkan anda sebagai pelanggan untuk

berurusan dan memohon pampasan dan bayaran tanpa perlu masa yang lama.

3. Call centre yang aktif

2 kali ring, panggilan anda akan disambut mesra oleh pusat khidmat pelanggan kami. Bayangkan anda perlu urusan segera tapi pusat khidmat pelanggan buat tak peduli panggilan anda? Di A life Ikhtiar + medical card itu semua tidak berlaku.

4. Banyak hospital panel . Anda boleh mendapat rawatan di mana-mana 1234 hospital panel kami di seluruh negara. Sebagai pemegang A life Ikhtiar + medical card anda akan menjadi keutamaan apabila mendapat rawatan di hospital panel kami.

5. Ejen sentiasa dipantau dan menghadiri kursus ujian secara berkala Ini bagi memastikan ejen-ejen kami cekap dan dapat memberikan khidmat terbaik untuk pelanggan- pelanggan kami.

6. Menggunakan teknologi terkini .Untuk segala urusan dari segi submission dan tuntutan boleh dilakukan dengan pantas kerana ejen dan syarikat kami menggunakan teknologi maklumat dan internet terkini. Hanya melalui smartphone sahaja . segala urusan dapat dilakukan dengan pantas.

7. Prosedur tuntutan dan sebagainya mudah Tak perlu banyak songeh, tak perlu banyak cerita. Isikan sahaja maklumat yang diperlukan melalui apps, proses tuntutan anda akan diuruskan segera. Tak sampai 1 minggu semuanya siap dan anda dapat bayaran segera.

Lihat sahaja bukti-bukti daripada pelanggan yang pernah mendapat A life Ikthiar +  medical card daripada kami…

KISAH BENAR : En Asri kemalangan di pagoh …Bil 100k ++ di tanggung oleh AIA Sepenuhnya….Cuba bayangkan jika ia tiada Medical Card…Mana nak dapatkan rawatan kelas pertama dari Glenegel Hospital ….

BUKTI ADA AMBIL HIBAH TAKAFUL ..

HIBAH SATU JUTA !! ( RM 1,005,040.10 )

Beliau mula mencarum pada akhir ogos 2018..

Pada 6 sept 2020 aku di kejutkan dengan panggilan dari seorang sahabat juga merupakan seorang client mngatakan beliau yakni arwah terbabit dalam kemlangan jalan raya..Allah lebih menyayanginya..pergi mu memberi kesan yg amat sedih kpada kawan2 juga kepada family..sahabat mu dr johor pun dtg utk memberi pnghormatan terakhir…😢

Setelah pngebumian aku kuatkan hati utk bertemu dengan ibunya sebentar untuk berbincang..perjumpaan singkat tersebut cukup2 meruntun jiwa bg sorg ibu yg kehilngan anak nya..moga syurga buatmu kawan yg selalu mendahulukan ibu…

Terima kasih tidak terhingga kepada istri arwah yg memberi kerjasama dalam claim ni shingga approve..

Pada 17 disember 2020 semua report telah ku serahkan kepada pihak Aia public takaful,genap pada 8 januari 2021 claim dah approve..Alhamdulillah begitu cepat claim beliau lulus…syukur

Tak rugi mencarum..bukan utk org lain..utk org yg kamu syg..jika nak tau lau lbih lanjut boleh hubungi saya

Sumber dari pada FB : Muhammad Irwan .

Siapa saya ?

Nama saya Abdul Halim Othman . Saya merupakan ejen AiA Public Takaful yang sah dilantik oleh syarikat setelah melalui kursus dan lulus ujian. Kenapa patut menghubungi saya untuk mendapatkan A life Ikhtiar + Medical card ???

Takkan paksa anda …Anda jumpa saya tak semesti terus beli. Saya akan sharing segala maklumat yang diperlukan dan keputusannya anda buatlah sendiri. Saya takkan paksa anda. Bahasa mudah paham  … Saya takkan gunakan bahasa yang anda tak faham. Saya bukan nak anda beli, tapi saya nak anda betul-betul faham sebelum membuat keputusan. Saya sendiri pun pelanggan . Pengalaman sebagai mangsa terkena dengan ejen- ejen sebelum ini memberikan saya pengajaran berharga. Saya tahu apa yang anda tak suka dan saya tak akan lakukannya kepada anda. Cepat dan pantas menyelesaikan masalah pelanggan Saya sanggup menulis laporan berjela-jela untuk memastikan anda mendapat bayaran dan tuntutan segera.

Jangan bimbang, saya seorang yang mesra dan mudah memahami keperluan pelanggan. Saya tanggung urusan courier  Anda tak perlu risau pasal report anda dan sebagainya. Saya akan tanggung segala urusan penghantaran dokumen kepada company untuk bantu urusan report dan sebagainya dengan segera. After sales service terbaik  Saya akan menjawab persoalan anda dengan kadar  segera sebab anda adalah keutamaan saya.

Dapatkan A life Ikhtiar + medical card anda sekarang dan akan menerima Hadiah Mesteri daripada saya ….

Dapatkan segera supaya caruman lebih rendah. Jangan tunggu saat anda ditimpa kecelakaan baru

terfikir nak dapatkan bantuan.

A life Ikhtiar + medical card mengurangkan risiko anda mengeluarkan wang simpanan dan penjualan asset untuk rawatan perubatan.

Call atau WhatsApp : Abdul Halim B. Othman ( Mr.Hbo )

016 715 8499 Atau 019 750 8499

1 thought on “A-LIFE IKHTIAR + MEDICAL CARD .”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *