BLACK G | KUNYIT HITAM – SOAP & SCRUB

SEMUA BAHAN SEMULAJADI…TIADA KESAN SAMPINGAN…INOVASI R&D MARDI.Mencuci, melembab dan menyuburkan kulit muka… Takde masa nak pakai set penjagaan kulit yang banyak item tu…Lepas cuci nak guna toner pula. Lepas toner nak kena guna moisturizer pula. Kalau malam kena pakai night cream pula…Waktu pagi nak pergi kerja tak sempatlah nak pakai. Malam-malam dah penat pun terus …

BLACK G | KUNYIT HITAM – SOAP & SCRUB Read More »

AIA PUBLIC TAKAFUL – A-LIFE LADY360-I

MENGENAI PRODUK INI A-Life Lady360-i adalah pelan komprehensif untuk wanita yang memenuhi keperluan perlindungan anda. Pelan ini menyediakan faedah-faedah bagi kematian dan hilang upaya menyeluruh dan kekal untuk anda, bersama dengan beberapa ciri-ciri pertama di pasaran yang direka khas untuk wanita. Apabila anda menyertai A-Life Lady360-i dan mendaftar sebagai ahli AIA Vitality, anda akan mendapat …

AIA PUBLIC TAKAFUL – A-LIFE LADY360-I Read More »

BLACK G | KUNYIT HITAM | LIQUID : PETUA HILANGKAN GOUT

Petua hilangkan Gout – Anda boleh lupakan gout dan menikmati semula makanan kegemaran anda 10/10 pengidap gout yang mencuba produk ini melaporkan penurunan bacaan urid asid Hasil kajian saintis MARDI yang sangat berkesan mengeluarkan asid urik dan mencegah gout. Detox Mengeluarkan asid urik dengan berkesan Melindungi Menghalang keradangan Menjaga Mengelakkan asid urik berkumpul dalam badan …

BLACK G | KUNYIT HITAM | LIQUID : PETUA HILANGKAN GOUT Read More »

BLACK G COFFE – ENAK SEKALI

Hi! Jangan lupa mulakan pagi indah anda dengan secawan Black G Coffee ye ..Satu kajian yang diterbitkan mendapati bahawa meminum kopi sewaktu bermesyuarat atau bekerja boleh meningkatkan tahap produktiviti seseorang..Sebabnya dalam kopi ada kandungan kafein dalam jumlah yang sederhana. Jadi ia boleh membantu meningkatkan prestasi kebolehan berfikir dalam tubuh badan manusia..Anda yang sering mengantuk serta …

BLACK G COFFE – ENAK SEKALI Read More »

BLACK G | KUNYIT HITAM | CAPSUL : SIHAT SENTIASA SETIAP HARI

KEMBALI SIHAT SECARA SEMULAJADI Formula daripada kunyit hitam hasil R&D saintis MARDI Penjelasan tentang potensi kunyit hitam oleh Dr. Zuraida, Saintis MARDI merangkap ketua penyelidik R&D penghasilkan produk berasaskan kunyit hitam. Hidup tersiksa kerana penyakit? Bacaan gula yang tinggi Tekanan darah yang bermasalah Saluran banyak tersumbat Dan bermacam – macam penyakit moden Kesannya sangat tak …

BLACK G | KUNYIT HITAM | CAPSUL : SIHAT SENTIASA SETIAP HARI Read More »

AIA PUBLIC TAKAFUL – MEDICAL CARD

MENGENAI PRODUK INI Sanggupkah anda berkompromi dengan rawatan perubatan anda atau orang yang anda sayangi? A-Plus Med-i adalah pelan perubatan komprehensif yang mempunyai had tahunan meningkat agar anda berasa yakin bahawa anda sentiasa mempunyai perlindungan perubatan yang mencukupi untuk diri anda dan orang yang anda sayangi. APA YANG DISEDIAKANNYA? Anda suka apa yang anda baca? …

AIA PUBLIC TAKAFUL – MEDICAL CARD Read More »

BLACK G | KUNYIT HITAM – GOUT OH GOUT

Anda boleh lupakan gout dan menikmati semula makanan kegemaran anda 10/10 pengidap gout yang mencuba produk ini melaporkan penurunan bacaan urid asid Hasil kajian saintis MARDI yang sangat berkesan mengeluarkan asid urik dan mencegah gout. Detox Mengeluarkan asid urik dengan berkesan Melindungi Menghalang keradangan Menjaga Mengelakkan asid urik berkumpul dalam badan Derita Gout adalah benar …

BLACK G | KUNYIT HITAM – GOUT OH GOUT Read More »

BLACK G LIQUID -MEMBANTU ANDA UNTUK SIHAT

KEMBALI SIHAT SECARA SEMULAJADI Formula daripada kunyit hitam hasil R&D saintis MARDI Penjelasan tentang potensi kunyit hitam oleh Dr. Zuraida, Saintis MARDI merangkap ketua penyelidik R&D penghasilkan produk berasaskan kunyit hitam. Hidup tersiksa kerana penyakit ? Jika terus melarat apa pun tak boleh buat Nak buat kerja rasa tak selesa Kena minta cuti selalu Kena …

BLACK G LIQUID -MEMBANTU ANDA UNTUK SIHAT Read More »

KENALI HBO !!

Saya ABDUL HALIM BIN OTHMAN ( HB0 ) – Mengucapkan Selamat Datang ke hbo-Online .Semoga ia dapat membantu anda untuk mendapatkan info berkenangan dengan – PERLINDUNGAN TAKAFUL | KESIHATAN | HARTANAH | ECOSTAR DAN SEBAGAINYA . Hbo mula melibatkan diri dalam perniagan Online bermula 2010 hingga sekarang . Perniagaan utama Hbo adalah dalam bidang Takaful …

KENALI HBO !! Read More »