BLACK G | KUNYIT HITAM – SOAP & SCRUB

SEMUA BAHAN SEMULAJADI…TIADA KESAN SAMPINGAN…

INOVASI R&D MARDI.Mencuci, melembab dan menyuburkan kulit muka…

Takde masa nak pakai set penjagaan kulit yang banyak item tu…
Lepas cuci nak guna toner pula. Lepas toner nak kena guna moisturizer pula. Kalau malam kena pakai night cream pula…
Waktu pagi nak pergi kerja tak sempatlah nak pakai. Malam-malam dah penat pun terus tertidur.
Macam ni caranya lama-lama habislah kulit muka sebab tak sempat nak “uruskan”…

Kini dengan 1 sabun sahaja anda sudah mencuci, melembab dan menyuburkan kulit wajah anda…

MANFAAT UTAMA SABUN BLACK G:

Jenis kulit.

➡️Sesuai untuk semua jenis kulit.

Sel kulit mati.

➡️Membantu menghilangkan sel kulit mati dan kotoran.

Detoks.

➡️Mengeluarkan racun dalam kulit.

Tona kulit.

➡️Warna kulit tampak sekata.Ia mencerahkan kulit wajah secara sekata.

Hapus jerawat.

➡️Membantu mencegah dan menyembuhkan jerawat meradang.

Hilangkan minyak.

➡️Membersihkan kotoran dan minyak berlebihan.

Melembutkan kulit.

➡️Membuat kulit menjadi lembut, tegang.

Mengecilkan pori-pori.

➡️Mengecilkan pori-pori dan mengurangkan pengeluaran minyak kulit.

Cegah alergik.

➡️Mencegah dan menghilangkan alergik kulit.

Sesuai untuk kulit sensitif.

➡️Boleh digunakan untuk semua jenis kulit termasuk kulit yang sensitif dan ada masalah eczema, psoriasis,gatal-gatal, kurap, panau,tumit kaki pecah dan lain-lain lagi.

Dibuat daripada 5 bahan semulajadi tanpa kimia berbahaya

1. Kunyit hitam.

Kunyit hitam kaya dengan volatile oil yang mempunyai pelbagai kebaikan untuk kulit.
Volitile oil berfungsi sebagai anti fungus, anti mikro bakteria serta anti plus modial yang boleh mengelakkan pertumbuhan jerawat.
Ia juga berkesan untuk menghilangkan rasa gatal dan mengurangkan anda menggaru kulit.
Selain itu, ia juga memberikan energi pada kulit membolehkan penghasilan sel kulit baru berjalan dengan lancar.

2. Activated bamboo charcoal.

Bahan ini mempunyai fungsi menyerap minyak dan kotoran serta membersih kulit wajah dengan berkesan.

3. T3 Oil.

T3 Oil atau minyak kayu putih sangat berkesan untuk mengubati pelbagai masalah berkaitan kulit. Ia bersifat anti bakteria dan antiseptik yang boleh mengelakkan bakteria hidup di kulit muka.

4. Argan Oil.

Argan Oil sangat bagus untuk kulit kerana ia berfungsi sebagai ubat penyembuhan kerana kaya dengan vit A dan E. anti oksida, omega 6, asid linoleic. Ia mampu mengelakkan kerandangan kulit serta menjaga kelembapan kulit.

5. Cocos Nucifera Fiber.

Cocos Nucifera Fiber merupakan serat kelapa yang digunakan secara meluas dalam kosmetik. Ia merupakan scrub yang sangat berkesan. Selain itu, ia juga berkesan untuk membersihkan kulit dan melancarkan peredaran darah.

Penjagaan wajah yang sangat menjimatkan…

1 buku sabun boleh digunakan hingga 3 bulan (jika digunakan untuk mencuci muka sahaja).

TESTIMONI
1.ECZEMA.

2.KEGATALAN/ALERGIK/KAKI PECAH.

3.SIKU BERLULANG.

4.MUKA.

Sabun Black G Original

Berat: 100g

Kandungan: Black ginger , Bamboo charcoal, Cocos nucifera fiber, Argan oil Tea tree.

Kelebihan:

Sabun Black G – Membersih muka dan menyegarkan badan.

Sabun Black G – Anti bakteria, anti oksidan dan vitamin E.

Sabun Black G – Membantu Mengurangkan jeragat dan jerawat

Sabun Black G – Memutihkan kulit secara beransur-ansur tanpa pengelupasan.

Sabun Black G – Melembut dan melembapkan kulit.

Sabun Black G – Bertindak sebagai deodorant dan menghilangkan bau badan.

Sabun Black G – Masalah kulit sensitif lain (cth:gatal, ruam, alahan makanan, panau, parut, menggelupas, kering, eczema dan psoriasis)

Sabun Black G – Sesuai untuk seisi keluarga.

Sabun Black G – Kulit kusam dan mencerahkan secara semulajadi

Cara menggunakan:

Basuh muka anda dengan air suam atau air bersih. Gunakan sabun dengan gerakan pekeliling anda, pastikan ia rata di semua tempat. Dengan lembut gosok dalam gerakan pekeliling selama tiga puluh saat hingga satu minit, bilas dan lap.

All Rights Reserved :Smart D Enterprise ( JM0540958-K )
Alamat : No 1 Lot 720 , Jln Salim Baharu , Kampung Sungai Danga , Johor Baharu ,81200 , Johor
Tel: 019 750 8499 | Email: halimdanga@gmail.com

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager

Leave a Comment

Your email address will not be published.