BINA PAIPDUIT ANDA !!

ASAM GARAM KEHIDUPAN !! ANDA BINGGUNG DAN BUNTU MANA NAK CARI PENDAPATAN TAMBAHAN !!! WAKTU PENDAMIK SEKARANG INI..

JOM AMBIL LANGKAH BERANI

BERKONGSI REZEKI DAN PELUANG MENJANA PENDAPATAN TANPA MODAL $$$ 24/7

COVID-19 melanda Negara & Dunia.

Anda kena buang kerja atau hilang punca pendapatan..ianya bukan titik noktah..Jom berniaga secara online !

APA ITU CONSUMER BASED INCOME?

Ia adalah Bisnes Model Era Digital dan Big Data yang perlu direbut.

Berada di pasaran dunia 10 tahun. Berada diMalaysia 5 tahun dan selepas setahun lebih ini menjadi viral dibawah pimpinan Tokoh Motivasi Tengku Asmadi.Prof Muhaya.Dato Fazilah Kamsah

Memperjuangkan Ekonomi Rakyat Malaysia.

Consumer Based Income adalah satu konsep perniagaan dari Kilang terus kepada Konsumer/pelanggan.

😍Tanpa Stokis

😍Tanpa Pemborong

😍Tanpa Peruncit/Retailer

😍Tanpa Agen

😍Tanpa Sales Person

😍Tanpa Iklan Berbayar

😍Tanpa Registration Fee

😍Tanpa Modal

😍Tanpa Sponsor

Model Bisnes ini cukup mudah, daripada kilang, terus setup Shopping Mall Online.

Semua orang membeli di shopping mall ini pada SATU HARGA. Disebabkan tiada kos untuk semua pihak di atas itu maka syarikat pulangkan semula 70% keuntungan hasil jualannya kepada konsumer.

Bagi membolehkan keuntungan dipulangkan maka perlulah ada detail konsumer. Konsumer perlu jadi ahli sebelum membeli.

Jadi ahli pula:

😍Tanpa Registration Fee, PERCUMA sahaja

😍Tidak perlu maintain belian bulanan, beli apa yang nak beli. Malah tak nak beli pun tidak mengapa. Tetapi jika membeli, berpeluang berkongsi keuntungan.

😍Rangkaian produk yang pelbagai dari personal care, home, pemakanan, suplemen, vitamin, skincare, make up dan banyak lagi.

😍Konsumer dilindungi dengan 30 hari Money Back Guarantee,

😍Produk pula berkualiti tinggi lengkap dengan R&D bertaraf dunia.

😍Pendapatan itu nanti boleh diwarisi hingga ke3 generasi.

Setiap ahli pula:

❌Di larang menjual sama ada offline atau online

❌Di larang membuat sebarang iklan

❌Jika ada yang menjual produk dari kilang ini di platform online lain seperti Shopee dan Lazada, maka tindakan akan diambil dan keahlian akan dilucut.

❌Sebab semua ahli mesti membeli hanya dengan Shopping Mall milik kilang agar hak pengguna seperti Money Back Guarantee, keadaan dan kualiti terjamin, serta dapat perkongsian keuntungan.

Tetapi:

😍Digalakkan berkongsi kebaikan produk

😍Digalakkan bercerita tentang Shopping Mall Online ini dan sebagai menghargai konsumernya, 70% keuntungan diberikan dan diagihkan semula mengikut Sistem yang sangat mudah.

Jadi tugas tuan puan ialah beli barangan harian, guna sendiri & cerita sahaja kebaikan produk berkualiti kepada sesiapa sahaja. Biarkan group konsumer berkembang bersama tuan puan. Lagi besar group lagi ramai kelak yang berbelanja dan makin besarlah juga income terjana.

Mudah bukan.

➑️Produk Halal

➑️Kilang pula tersenarai dalam Bursa Saham Korea, iaitu KOSDAQ sejak 2015.

HANGUS TERBAKAR SELAMA INI TUKAR CARA BERBELANJA ANDA !!JIKA NAK DAPATKAN RM 15K SEBULAN …!!BAGAIMANA ?DENGAR APAKATA PUAN LINAKLIK VIDEO DI BAWAH SEKARANG

Selama ni kita beli barang keperluan rumah hangus TEBAKO ajer tak dapat apaΒ²,

Sampai bila nk RUGI…???πŸ”₯😩πŸ”₯

πŸ‘‹πŸ€‘πŸ‘‹ STOP kayakan Tokeh kedai & Kilang ‼️⁉️

Tapi membeli produk atomy kita dpt bonus duit disamping dpt produk berkualiti tinggi yg menjimatkan belanja bulanan rumah sehingga 50-60%, produk Atomy pn dijamin Halal iktiraf Jakim dan Money Back Gerenti 30hari jika tak berpuas hati dan produk rosakπŸ’ͺπŸ»πŸ˜…πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Atomy Kualiti yg Menjimatkan ;

1.Ubat Gigi Propolis saiz Besar 200g Rm12.80 bleh jimat guna sehingga 3bln, buh suku berus ajer dh cukup utk menghilangkan masalah gigi berdarah,gigi ngilu dan mulut bebau πŸ’ͺπŸ»πŸ˜…πŸ‘πŸ».Kegunaan lain sapu dlm mulut ulser,tangan tekena api dan myk panas, gatalΒ² gigitan serangga.

-Berus gigi nano gold anti-kulat berharga Rm4.25 bleh tahan guna lbh 6 bln tak rosak.

2.Cecair pencuci pinggan mangkuk pelbagai guna bleh basuh buah-buahan, sayuran,mop lantai, cuci kereta dll serta mesra kulit sensitif.Paling best dpt menanggalkan karat teruk periuk & kuali πŸ’ͺπŸ»πŸ˜…πŸ‘πŸ».Rm29 sebotol bleh guna sehingga 5-6bulan.

3.Cecair basuh pakaian, guna setengah tudung saje utk mesin 12kg dpt jimat 3 bln penggunaan, pakaian jd bersih segar dan berbau wangi serta anti-kanser.

4.Hemohim bagus merawat pelbagai penyakit sprt Kanser,Stroke,Diabetis, Darah tinggi,Gout,Saraf dll.

5.Skincare mampu merawat masalah kulit muka berminyak,Kering,Kedutan Berjeragat,Kusam dan Bekas jerawat yg teruk.

6.Banyak lg produkΒ² atomy yg sgt berkualiti tinggi dan menjimatkan belanja rumah anda sehingga 50% πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘ utk kegunaan seisi rumah kita, yg pasti ianya adalah Halal iktiraf Jakim πŸ’ͺπŸ»πŸ˜…πŸ‘πŸ»

Kita cuma tukar jenama ajer dan berbelanja dlm atomy dpt point bleh tukar jd duit dibyr 4kali sebulan setiap minggu hari selasa, sgt rugi selama ni kita berbelanja setiap bulan Hangus tebakar ajer tak dpt apaΒ² ❌πŸ”₯❌. Sekali beli produk atomy bleh tahan penggunaan selama 3bln@lebih, memang menjimatkan belanja anda sehingga 50%

πŸ’ͺπŸ€‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘…

#Kita boleh jika tak nak MENJUAL(BERBISNES)

tapi…

Kita memang tak boleh elak jadi PENGGUNA. πŸ‘‹πŸ€‘πŸ‘‹

Maka..

Jadilah PENGGUNA YG BUAT INCOME.πŸ’ͺπŸ€‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

#Sebagai Cth; Kita berbelanja setiap bulan katakanlah Rm100 tp rasanya lbh kan…!!!β–ΆοΈβ©πŸ’²πŸ’±πŸ’°

β†ͺRm100 x 12bln=Rm1,200

Kalu 10thn x 1,200=Rm12,000

Apa yg kita dpt ⁉️, Hangus setiap bln apa pn xdpt πŸ‘‹πŸ»πŸ€‘πŸ‘‹πŸ»

PESANAN SAYA KEPADA SEMUA ATOMIAN

“Jika anda tidak mampu mencipta pendapatan sewaktu anda sedang tidur…maka, Bersedialah untuk anda bekerja sepanjang hayat.”

#Atomy Bisnes Tanpa Modal dan Tanpa Risiko…πŸ‘‹πŸ€‘πŸ‘‹

Atomy satu peluang mudah utk kita jd kaya dan berjaya membantu lbh ramai org keluar drp kesusahan hidup πŸ’ͺπŸ»πŸ€‘πŸ‘πŸ»

πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’₯πŸ”₯πŸ’₯πŸ˜‚πŸ‘πŸ»

# Atomy menerima dua anugerah yang telah membuktikan Kualiti produk peringkat Global;

1. Superbrands Malaysia, SME 100 awards, Top 10 syarikat seluruh asia tenggara

2. Di peringkat Dunia pula Top 11 wordwide networking company.

3 . ATOMY sudah ada di 21 negara .

TESTEMONI TERHEBAT SAAT INI PUAN MEINA CHUA .INCOME TAHUN 2021 RM100 K SEBULAN / 1.2 JUTA SETAHUN

PELUANG BISNES

βœ”TANPA PERLU MODAL

βœ”TANPA PERLU URUSKAN STOK 

βœ”TANPA PERLU POS PRODUK

βœ”HANYA TUKAR CARA KITA BERBELANJA – $$$$$ – MASUK

Jalankan bisnes tanpa keluar rumah. Waktu bekerja fleksibel . 15 orang sahaja diperlukan Untuk dibimbing dan dibantu . Jangan ketinggalan menjadi antara yang terawal .

SAYA ABDUL HALIM ( MR.HBO ) BERSEDIA MEMBANTU ANDA ..MARI KITA BERKERJASAMA UNTUK KELUAR DARI MASALAH YANG KITA HADAPI SEKARANG INI

“SUMBER REZEKI 9/10 DARI PERNIAGAAN “

“JOM JADI BOS UNTUK DIRI SENDIRI”

JOM BERBELANJA DI ATOMY SHOPPING MALL

Copyright Β© 2021 ABDUL HALIM BIN OTHMAN @ hbo-online.net

Leave a Comment

Your email address will not be published.